Te faci frate cu arbitru’ pana treci sezonu’.

Se vede treaba ca ‘alde Dinamo, Steaua si Rapid, abonatii la castigat de campionate dealungul timpului au cam ajuns la fundul sacului si culmea si-au propus sa joace fotbal. Adica au cheltuit cascavalul pe jucatori si n-au mai avut maruntis pentru arbitrii. Nu la fel merge treaba in provincie unde adevaratii investitori pun acolo cativa copilasi si niste oldboys sa iasa la numar in lot si restul pungutei cu verzisori merge la baietii in negru sau ma rog verde fosforescent dupe caz. Asta da afacere si profit garantat. Te strangi un sezon la curea si bati tzurca sau bambiliciu’ 20-30 de etape, pui de un cadoas de 2 melioane pentru CCA si te pomenesti direct la masa cu Mesii si Gerard, basca 15-20 de alte melioane bonus de la papagalii aia de la UEFA. Cluju’ si Urziceniu’ stiu, da’ si Otelu’ a invatat repede. Bre, nea’ Jiji nu te stiam asa cinstit, bre.

2 Comentarii

  1. Dom-le estitare simpatic si asta mai ilales ca esti TURNEAN de al meu , reusesti sa faci momente vesele deosebite . Cu stima :tot anainte !……MIHAI

  2. Cucuruz Daniel

    Sunt un tip glumet, plin de viata si bun imitator.Imi pare rau de ce s-a intamplat cu Serban, dar Cronica trebuie sa mearga mai departe.Dezbracatu este deja un personaj consacrat.Propun o asociere pt ca ma gandesc ca Gainusa si Cucuruz ar suna bine.Astept un raspuns, Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*