Sa faci ce zice popa…..

Intr-o tara in care respectul este direct proportional cu dimensiunea portofelului sau al tupeului afisat, se construieste haotic si din punct de vedere arhitectural si moral. Am doua exemple care nu pot decat sa intareasca cele spuse.

Catedrala Mantuirii

Pe primul loc: Cea mai mare hardughie inutila, se poate considera de departe, “Catedrala mantuirii neamului”, ctitorita intr-un moment in care prea putini mai au respect si chemare catre o biserica macinata de atatea scandaluri si compromisuri . Si amplasata pe un loc aproape predestinat, aflat in vecinatatea celor pentru care biserica e doar o institutie la care apeleaza din cand in cand ori pentru un botez ori pentru vreo cununie ca pentru prestari servicii.

National Arena

Iar pe locul doi, dar practic la egalitate, stadionul “National Arena” un soi de magaoaie aproape inutila dar frumoasa ce-i drept, pe care ar trebui sa se joace fotbal in schimb la noi, nu prea e cazul. Si colac peste pupaza chiar gadilata de ghinion inca de la inaugurare.

 

Nu vi se pare un semn chestia asta sau am luat-o eu razna.

 

4 Comentarii

  1. Luminita

    Pai pana si nemtii au facut un reportaj despre cat de inutl de scumpa este construirea Catedralei Mantuirii Neamului intr-o tara asa saraca!!Pai aceea este pt coruptii nostri care dupa ce iau o spaga,parcheaza in spate si-si cer iertare…cum stiu ca oamenii nu-i vor ierta niciodata…eeee

  2. Florin

    Vorba formatiei Parazitii : „Construiti biserici reci cand e lipsa de locuinte / Cand nu ies bani din scoli, adaposturi si gradinite” . Vina este si a celor care se lasa impresionati de astfel de proiecte, nestiind ca acestea sunt platite din contributiile lor, in timp ce ei mananca de pe jos.

  3. Florin

    Sau „…/Ca nu ies bani….”

  4. Mai cunoastreti pe cineva care face biserici si stadioane ?:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*