Bine, nea’ Pitzi!

N-am avut niciodata o parere foarte buna despre nea’ Pitzi. Mi s-a parut tot timpul un barbugiu arogant, mediocru cu limite vizibile in exprimare dar cu un noroc cat carul. Asta s-a vazut mai tot timpul in evolutiile nationalei. Nu stiu insa de ce era nevoie de o a doua descalecare a dumnealui la echipa reprezentativa ca sa se rupa pisca in doua si sa se puna la punct betiveala antisportiva si marlania de doi lei din sanul jucatorilor dar poate ca e mai bine asa. De data asta chiar il apreciez pentru curajul de a pune piciorul in prag si pe capul lichelelor de Mutu si Tamas. Asa zisul briliant care nu e decat un ciob de sticla iefina care a primit, in sfarsit ce a meritat ,asta mai cu seama ca nici mare paguba in ciuperci nu e lipsa lui. Partea care-mi place mai mult este ca, in ciuda faptului ca „lighioana” aplica vechiul scenariu cu: „imi pare rau”, „nu mai fac” si alte alea, antrenorul ramane pe pozitii si metine cartonasul rosu pe termen nelimitat, umilindu-l pe fostul toxicoman care paraseste, totusi cam tarziu echipa, pe usa din dos.

Bine, nea’ Pitzi, pai la mai mare vezi si la Mircea Sandu ca nici el nu prea sta bine cu disciplina.

6 Comentarii

 1. edy

  Tavi,pentru prima oara in viata imi permit sa te contrazic: din pacate,nu avem in lot un jucator de valoarea lui Mutu.Da,e un tembel,un betiv,un drogat,un…(se poate adauga orice epitet).Dar la ora actuala nu avem in lot un jucator care sa il inlocuiasca…Iar chestia cu ”grupul”,”forta colectiva”,etc. la noi chiar nu exista…Daca vrei sa bati Franta,Olanda sau Turcia,e o utopie sa crezi ca poti s-o faci fara Mutu…Parerea mea…

  • mistretzu

   Drept ai grait. Dar nici mare branza nu s-a intamplat cu el in teren. Poate doar de moral. :)

   • edy

    Nu s-a intamplat mare branza din foarte multe cauze…Gandeste-te totusi la meciul cu Bosnia,cu Mutu in teren,si la toate celelalte(cu Albania,Belarus,Franta,etc.)in care nu a jucat…E o diferenta totusi,nu??? Parerea mea este ca avem nevoie de Mutu in teren,oricat de betiv si de idiot ar fi,macar pana apare un jucator de valorea lui care sa il poata inlocui…

 2. Cristi

  Bravo, Tavi! Cand e sa le zici „de dulce”, le zici la fix. Despre valoare lui Mutu, oameni buni, NU EXISTA! Fiti un pic mai obiectivi. Faptul ca nu avem unul mai bun ca el, este pt. ca lui nu i s-a spus PA! mai devreme, pt. a putea face loc altuia mai tanar si mai bun. Intreaba orice antrenor ce se invata la Coverciano si o sa vezi: schimbarea este cea mai buna arma cand nu mai ai gloante… Dan Petrescu a comentat cel mai bine, si a spus ce era de spus. Subscriu.

 3. edy

  Te pricepi tu la fotbal,Cristi tata,cum ma pricep eu la oina…

 4. Cristian

  valoarea lotului spune tot. Pitzi nu e antrenor de grup ci de valori. Nu are valori nu are „forta” grupul. Mai ne cautam..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*