„Vocea Patriotului Nationale”

Ba, nene!!!

Bre, ‘nea Iohanise! Bre, ‘nea Daciane!

Hai las-o, da-o-n Doamne iarta-ma, ale matale astia care o frecati prezidential si ministerial pe la Bucale, p’acolo, chiar ne luati de maimutoi?Screen Shot 2015-11-16 at 18.00.38

Pai ala e program de guvernare bey, care l-a scris ‘nea agricultura asta ioropeanu’?

In primul rand, ca io stiu cativa baieti decat la mine pe strada, care ar fi scris in baza la 10 clase mai mult de 20 de pagini in jurul cozii ca tine, gen.

Mie imi pare ca undeva acu’ o saptamana pe seara, dupa ce s-a uschit Ponta pe usa din spate, te-a sunat Klaus pe fix de la el de la conac din Marginime si ti-a zis sa vii la o cafea, maine la Das Cotroceni, dupa pranz, ca are o manevra cu tine.

Tu repede te-ai pus pe ganduri. Ba, ca ce-o fi, ce-o vrea sasu’? Poate i s-a inmuiat gladiola si ma stie tare pe agriculura sau poate lu’ Carmenuta, nevasta-sa, i s-or fi uscat rochita randunicii de pe pervazu’ celei de-a patra vile?

Este ca nici nu te-ai prins ca e vorba de prim-ministru? Da’ ai zis, ia sa ma duc io fara ocolisuri sa il intreb in fata: “ce poftesti ba, musiu’”, asta ca sa-i dai in fata si pe franceza.

Cand colo ce sa vezi, asta, dupa vreo patru ore si la al sais’pe’lea ceai de musetel, iti zice intr-o doara si de  prim-ministru. Ca te roaga el, da’ si Buldogu’ si insista si madam Gorghiu, ca n-au pe cine, ca sa nu te superi, ca e in asa pe nepregatite, ca nici ei nu sperau sa ii lase Ponta cu chilotii in vine cu prilejul de care a dat dovada.

Si uite asa, intr-o saptamana, pe fond de: “nu vrea nimeni sa-ntepenesc”, mai vorbind cu Oprea pe la gard, mai primind lista cu pretentii de la Dragnea, mai “cum vrea muschiu tau numai sa le-o trag la PSD”, din partea lui Blaga, ai ajuns si la “Ploglamu’ de Guvelnale”.

Aici parca vad cum ai stat pe copy-paste din ce mai aveai in calculator, doua nopti la un pahar de Chateu Petrus de Pomerol 2006 gen si a iesit “abureala asta” pe, culmea, 13 pagini.

“Ghinion”, vorba lu’ Iohannis.

Chiar si asa, nu mai aveai o mana de praf in ochi de-o pagina ca sa iasa 14 sau sa razi macar inceputu’ ala penibil ca sa fie 12?

Pai daca dau la o parte toate aschiile alea de la limba aia de lemn din “Ploglam”, te tranteste la management si resurse si nea Prigorie, un unchi d’alu’ tata care conduce o afacere ExtraPanEuropeneana, pe datorie de la vecini, de 4 capre, 3 gaini, 2 rate undeva la Carlomanu, in Teleorman.

Intelegi bey, “balon de sapun”?

 

Publicat in D'asta zic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*