Hai la mare!!!

Litoral 2011

Nu pot sa ma gandesc la litoralul romanesc uitandu-ma la pozele pe care le-am facut in anii trecuti in Grecia sau In Turcia. Nu pot compara stancile si culoarea marii Egee cu algele de langa stabilopozi, tot asa cum nu pot compara restaurantele si serviciile turcesti cu bombele traditionale de la noi. In aceeasi dezordine de idei saptamana are doar trei zile in calendarul de la malul Marii Negre pentru ca in aglomeratia de terase si stabilimente, care mai de care mai chicioase de la “perla litoralului” Mamaia, de luni pana joi e pustiu si lugubru indiferent ca e soare sau nor. In schimb de vineri o cohorta de oraseni navaleste printre mese si sezlonguri cu o ura nebanuita in a arunca banii pe orice si de a sa calca in picioare sub numele distractiei. E foarte clar ca ni se ofera exact ceea ce cerem, nimeni nu greseste in afacerea asta.

Publicat in D'asta zic

5 Comentarii

 1. Simona

  Forte bine spus! Si tin sa precizez ca am avut „placerea” de a sta la Hotel Sulina (cel din poza), unde scaunele care populeaza vara terasa stau afara indiferent de anotimp, iar micuta piscina din fata hotelului a devenit deja o mlastina urat mirositoare. Dar Hotel Sulina e plin de clienti in weekend!

 2. 4run

  Am alergat si la Marea Neagra

  Am dat o fuga pe faleza din Mangalia si in acelasi timp, schimband suprafata de sub picioare, am alergat pe plajele de la Marea Neagra. Pentru inceput in Saturn, Venus, Aurora, Jupiter si Neptun. Nisipul era ud, marea era agitata, Soarele era sus pe cer.  Am ajuns la 90 de locatii de alergat, dintre care 5 sunt lovite de briza racoroasa a marii: Constanta, Mangalia, Saturn, Jupiter si Neptun.

 3. Sox

  Mistretzule, mai scrie si tu ceva pe blogu asta. O fi vacata, dar alti sunt la muca si s-ar relaxa citind bloguri printre picaturi.

 4. ce tare a fost asta cu lenea =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*