Cine e in capu’ mesei, plateste!

Neamtu tace si face. Desi ultimele evenimente s-au derulat cam repede pentru viteza de reactie a presedintelui, uite ca pana la urma a reusit omul sa le puna cap la cap.

Cateva declaratii intre timp, in incofundabila voce de GPS, zici ca e Marcel de la iGO, a bifat regulamentar punctele fierbinti trecand din obligatie pe la club si apoi pe la spital. Daca ar fi inaugurat o fabrica de paine un strand termal la Herculane sau Catedrala Neamului, totuna.

Mai scapand purumbelu’ cu: “A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca” replica data din inchietura ,direct din google translate, fara sa-i tremure vreun muschi.

Si la sfarsit ca un dresor de lei cu sange rece a trecut si prin piata, asta la spartul tragului.

Cert e ca, fiecare a chefuit la masa lui si la un moment dar presedintele a strigat stop, hai ca vreau sa fac si eu casa, a tras line si a socotit ce s-a mancat ce s-a baut si a scos nota de plata.

Deci ati avut asa: Ponta a iestit din film, Dragnea la colt pe coji de nuci, DacianOprea in ultima banca, sa fii multumit ca nu te trimit langa Dragnea, „Piata Universitatii” am inteles ce
gogosi va plac, ma joc cu voi mai tarziu si sef de clasa Dacian pentru ca a fost cuminte si el si prietenii lui.

Asa impacam si strada si varza si ne vedem la anu’, la toamna, la marire.

 

 

Asta am inteles, da’ cine plateste masa?

Publicat in D'asta zic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*